RSD
Srpski
Pretraga

O nama

AGS je vodeći centar veleprodaje autostakala u Srbiji. Iz godine u godinu naša kompanija beleži rast a rezultati prodaje govore tome u prilog.

Ono čime se svakako izdvajamo na tržištu je pristup klijentima, kojima se posvećuje posebna pažnja i praktikuje individualni pristup, kako bi izašli u susret i najzahtevnijim krajnjim kupcima. Naš stručni tim je uvek na raspolaganju svakom od klijenata, da uz svoje savete i uputstva pomogne pri odabiru najboljeg auto stakla i ostale prateće opreme.

Pored velikog izbora auto stakala, našim klijentima obezbeđujemo i ostali repro materijal koji se koristi u procesu zamene, kao što su lepak HENKEL i SIKA, alati EKVILAJZER itd. Neprestano pratimo nove trendove u automobilskoj industriji, redovni smo posetioci internacionalnih sajmova, naši zaposleni su obučeni i sertifikovani od strane eminentnih evropskih kompanija NORGLASS, GUARDIAN i DOW.

Misija naše kompanije je da ponudi najbolji kvalitet auto stakala uz najpovoljnije cene, sa fokusom na klijenta. Budući planovi kompanije idu ka razvoju sevisnih centara koji će pokriti tržište Srbije. Danas, birajući našu kompaniju za partnera, možete biti sigurni da će svako auto staklo biti zamenjeno u najkraćem mogućem roku i sa visokim kvalitetom pružene usluge.

Rapidni rast udela na tržištu rezultat je posvećenosti i stručnosti ali i politike poslovanja koja se ogleda u sledećem:- Pristupačnost ;
- Veliki asortiman auto stakala ;
- Profesionalni pristup svakom klijentu ;
- Kvalitet zamene prednjih, zadnjih i bočnih stakala.

Cilj nam je da naše ime bude sinonim za kvalitet, sigurnost, pouzdanost i efikasnost.