RSD
Srpski
Pretraga
Picture for category Reparacija auto stakala

Reparacija auto stakala

S obzirom na to da vetrobran čini do 30% strukturne čvrstoće vašeg vozila, sa sigurnošću se može reći da igra vitalnu ulogu u obezbeđivanju vaše zaštite na putu. Iz tog razloga, ključno je da se i najmanje ostecenje popravi što je pre moguće. Ako to ne uradite, to može dovesti do većeg problema i na kraju do zamene vetrobranskog stakla.

Danas, inovativni procesi i materijali omogućavaju stručnjacima za auto stakla da poprave mnoge vrste oštećenja vetrobranskog stakla.

Veličina i lokacija pukotine određuju da li je pogodan za popravku. Neke države ne dozvoljavaju popravke stakla u oblastima koje su direktno u vidokrugu vozača jer čak i male popravke stvaraju izobličenje koje može uticati na vidljivost i bezbednost. Stručnjaci za staklo takođe preporučuju zamenu vetrobrana koji ima pukotinu koja se proteže od ivice. Ove vrste pukotina imaju tendenciju da se brzo i lako šire, zbog čega je verovatno da će popravka biti neefikasna.

Naši stručnjaci će učiniti sve što mogu da spasu vaše vetrobransko staklo tako što će ga popraviti umesto zameniti. Videćemo da li je moguće vratiti originalnu snagu i nivo zaštite vetrobranskog stakla. Ako utvrdimo da to nije bezbedno, zamenićemo ga modelom koji odgovara vašem vozilu i koji je u skladu sa standardima proizvođača.